Resident Evil: Revelations'ın Fiyatı Düştü

Resident Evil: Revelations korku öğelerinin önplana çıktığı bir yapım
28.01.2012 10:07 Alkan Adakaner

 
      Sadece Capcom'un değil, Nintendo 3DS'in en önemli oyunlarından birisi olmaya aday Resident Evil: Revelations'ın fiyatı düştü. Capcom oyunu Amerika'da 49.99 dolar yerine 39.99 dolara satacağını açıkladı. Benzer bir indirimin Avrupa kıtasında da olmasını bekliyoruz.
 
      Capcom Resident Evil: Revelations'ın ev konsollarındaki gibi oldukça geniş içerikli bir eğlence sunması ve 2 GB yerine 4GB'lık kart kullanması nedeniyle fiyatının normalden yüksek olduğunu açıklamıştı. Buna rağmen Revelations'ın fiyatının diğer oyunlardan yüksek olması serinin hayranları arasında olumsuz etki yaratmıştı. Capcom da böylece bu olumsuz havayı dağıtmış oldu.
 
      Serinin ana oyunlarından birisi olan Resident Evil: Revelations türü sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 1 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 1 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 4 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler