Resident Evil Revelations'un Türkçe Yaması Çıktı

23.11.2014 15:27 Tayfun Kumaş

 
    Capcom'un önümüzdeki sene piyasaya sunmaya hazırlandığı Resident Evil: Revelations 2'yi beklediğimiz şu zamanlarda Resident Evil: Revelations'ın Türkçe yaması, Türkçe Oyun Merkezi tarafından yayınlandı.

    Resident Evil Revelations 2 çıkmadan evvel, bir önceki oyunu tekrardan bitirmek isteyenler ya da ilk defa bitirecek olanlar, bu yama ile oyuna baştan başlayabilirler. Daha sonradan Türkçe fontların da dahil edildiği bu Türkçe yama, son Update ile uyumludur. Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz.
 
    İndirdiğiniz dosyayı ise oyunun kurulu olduğu ...\Resident Evil Revelations\nativePC klasörüne atmanız yeterli olacaktır.



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler