Resident Evil Village'ın Son Steam Güncellemesi Oyunun Çökmesine Neden Oluyor

18.10.2022 13:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Capcom, birinci şahıs korku aksiyon nişancı oyunu Resident Evil Village için Pazartesi günü yeni bir yama yayınladı. Bu güncellemenin ardından bazı oyuncular oyuna giriş yapamadı ve bu esnada oyun çöktü. Bazı oyuncular için oyunun çökmesine neden olan bu hatayı Capcom resmi olarak kabul etti ve çözüm aradıklarını belirtti.
 
Resmi Twitter hesabından atılan gönderide şu ifadeler yer alıyor: "Son yayınladığımız güncelleme ile bazı oyuncular oyuna giriş yapamıyor ve oyun bu esnada çöküyor. Bunu biliyor ve bunun farkındayız. Şu anda buna sebep olan sorunu arıyoruz. Verdiğimiz bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." 
 
Capcom ayrıca 21 Ekim TSİ 01:00'de Resident Evil Showcase'ine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Village Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler