Resident Evil'ın Sıradaki Filmi İçin Çekimler Başlıyor

21.07.2015 13:35 Talha Aynacı


      Biz O'na her ne kadar 5. Element filmiyle aşık olsak da Milla Jovovich'in bir jenerasyon tarafından Resident Evil markasıyla anıldığı bir gerçek. Bir dönem top modellik de yapan Jovovich, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı resimle yeni ve son Resident Evil filminin çekimlerine başlanıyor olduğunu haber etti takipçilerine.
 
 
Resident Evil: The Final Chapter isimli filmimiz adından da anlaşılacağı üzere serinin 6. ve de son filmi olacak. Zira uyarlamanın yönetmeni ve senaristi Paul W.S. Anderson (aynı zamanda Jovovich'in eşi) geçtiğimiz yıl senaryoyu yazarken hedefinde seriye bir nokta koymak olduğunu dile getirmişti. Daha erken gelmesi beklenen film ise Anderson'un eşi Milla Jovovich'in bu yılın başlarında dünyaya getirdiği bebek yüzünden ertelenmişti.
 
3D olarak gelmesi kuvvetle muhtemel olan yapımda senaryo ve aksiyon sahneleri tam olarak bu teknolojinin vuruculuğunu ön plana çıkarma odaklı olacağı söyleniyor.
 
Resident Evil oyununu sevenler filmleri alay konusu ededursun, Resident Evil filmleri beyaz perdede oldukça başarılı işler çıkardı. Afterlife ve Retribution yapımcılarına dünya çapında 540 milyon$ kazandırmayı başardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 21 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler