Resident Evil'ın Yeni Animasyon Filmi Duyuruldu

20.04.2012 09:38 Alkan Adakaner


     Capcom, Resident Evil serisini her alanda kullanmaya devam ediyor. Daha önce Resident Evil: Degeneration adlı animasyon film ile karşımıza çıkan firma şimdi de Resident Evil: Damnation ile animasyon filmlere devam ediyor.
 
      Açıklanan bilgilere göre Resident Evil: Damnation küçük bir Doğu Avrupa ülkesinde geçiyor. Baş rolde ise serinin vazgeçilmezi haline gelen Leon. S. Kennedy bulunacak. Sivil savaş ve virüslerle boğuşacağız bu film 27 Ekim'de gösterime girecekmiş.
 
      Capcom, ilk animasyon filmi Resident Evil: Degeneration'ın sınırlı sayıda sinemada gösterime girmesine rağmen DVD ve Blu-ray satışlarının 1.6 milyonu geçtiğini ve bunun büyük bir başarı olduğunu söylüyor. Bakalım Resident Evil: Damnation'da da benzer bir başarı yakalayacaklar mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Degeneration Platformlar: Mobil Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler