Resistance 3, GamesCom'da Olacak mı?

03.08.2010 13:39 Ersin Kılıç


 
     Playstation 3'ün en önemli kozlarından biri olan Resistance serisinin yeni oyununu GamesCom'da görebilecek miyiz?
 
     Resistance serisinin üçüncü oyunu büyük bir merakla beklense de hala firmadan oyun ile ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Buna rağmen oyun, dedikoduları ile sık sık gündemi meşgul etmeye de devam ediyor. E3'te gözükmesi beklenen oyunun logosu daha önce Los Angeles'ta bulunan bir reklam tabelasında bile gözükmüştü. Ayrıca Insomniac Games'in bir kaç farklı proje üzerinde çalıştığının açıklanması ile birlikte bu projelerden birinin de Resistance 3 olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Peki Resistance 3'ün bu ay içerisinde düzenlenecek olan GamesCom 2010 fuarında olma ihtimali nedir?
 
     Sony'nin GamesCom'da bazı sürprizleri olacağına dair dedikoduların yayılması ile birlikte Sony'e bir mail atan Beefjack sitesi konu ile ilgili malesef kesin bir sonuç alamamış. Konu ile ilgili Sony'e soru soran site bu konuda açıklama yapamayacaklarına dair bir cevap almışlar.
 
     Anlaşılan böyle bir duyuru gelirse de doğal olarak Sony bu duyuruyu sürpriz bir şekilde gerçekleştirmek istiyor. Geleceğine kesin gözü ile bakılan Resistance 3'ün Games Com 2010'da gözüküp gözükmeyceğini ise sadece bir kaç hafta sonra öğrenebileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler