Resistance 3, Önümüzdeki Sene

26.08.2010 01:09 Samet Konuksal


 
 
     Duyurusundan önce Los Angeles'daki bir tabelada bile ismine rastladığımız, ancak bu olaydan neredeyse bir sene sonra, geçtiğimiz Gamescom fuarında duyurulan Resistance 3 hakkında yeni bilgiler geldi.
 
     Insomniac Games'in resmi Twitter hesabında oyunun bir hayranının sorduğu çıkış tarihi sorusuna yapımcılar, 2011 cevabını verdi. Ayrıca Insomniac Games, 3-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan PAX fuarında, Resistance 3'ün olmayacağını açıkladı.
 
     Resistance 3'ün yanı sıra şu sıralar Ratchet & Clank: All 4 One üzerinde de çalışan Insomniac, anlaşılan PAX fuarında bu oyuna ağırlık verecek. Insomniac Games'in iki oyunu da PS3'e özel olarak çıkacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler