Resistance 3 İçin Yeni Görüntüler Yayınlandı

28.09.2010 21:00 Alkan Adakaner


 
      Insomniac'ın Playstation 3 için özel olarak geliştirdiği FPS oyunu Resistance, 3. macerasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süren söylentiler sonrasında Ağustos ayındaki gamescom'da resmi olarak duyurulan oyunun yeni konsept tasarımları ve oyun içi görüntüleri ortaya çıktı.

      Oyunun bu yeni ekran görüntülerine bakacak olursak yine oldukça başarılı grafikler bizi bekliyor. Hatta ilk 2 oyuna göre büyük gelişme olacağını söyleyebiliriz, çünkü geliştirici firma artık 60 fps'de çalışan oyun yapmayacağını söylemişti. Yani 30 fps'de daha iyi görüntülerle oyunu oynama imkanımız olabilir.
 
      2011 yılında piyasaya çıkacak olan Resistance 3'ün yeni konsept tasarımları ve ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock 2 Remastered İçin HD Doku Paketi Yayınlandı: 3.500 Doku Yükseltildi 4 Dk önce God of War Ragnarok İçin PC ve PS5 Grafik Karşılaştırması Yayınlandı 1 Saat önce Hogwarts Legacy İçin 55 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu Pax Dei'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler