Resistance 3'te 1 Nisan Şakası Var!

Resistance 3, başarılı bir oyun olmasına rağmen çok az satarak serinin hayatını tehlikeye sokmuştu.
31.03.2012 04:58 Levent Polater

 
     Sona eren serilerden biri olan Resistance ile ilgili Insomniac Games belki de son şakasını yapacak. Çünkü deneyimli firma Resistance 3'ün içinde "1 Nisan şakası" olduğunu söyledi.
 
    Twitter'dan bu duyuruyu gerçekleştiren Insomniac, "Resistance 3'te eğer Campaign'i oynarsanız 1 Nisan'da ortaya çıkacak bir şeyler saklamış olabiliriz." şeklinde konuştu ve şu ipucunu verdi; "Boat bölümünü deneyin."

    Bence ellerinde Resistance 3 olanlar, 1 Nisan'da kesinlikle oyunlarını açıp bunu denemeli. Belki de kim bilir, Insomniac'ın bu açıklaması başlı başına bir şakadır, herhangi bir içerik yoktur, ama böyle bir şeyden hayranların hoşnut kalmayacağı kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler