Resistance 3'ten Etkileyici Bir TV Reklamı

Resistance serisinin önceki oyunlarını oynamadıysanız şu anda ilk 2 yapımı içeren Resistance: Dual Pack'i satın alabilirsiniz.
24.08.2011 22:26 Levent Polater

 
    Resistance 3'ün çıkmasına 2 haftalık bir süreç kaldı, Playstation 3'ün exclusive serileri arasında önemli bir yere sahip olan bu oyun için de reklam çalışmalarına hız veriliyor.
 
     Bazı kaynaklarca "şimdiye kadarki en iyi Resistance" veya "Üçlemeye güzel bir son" gibi açıklamalar yapılan oyunun yeni TV reklamı da kendini gösterdi. Bu etkileyici reklamı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
    Şimdi sıra geldi Resistance 4'e. Ancak alınan bilgilere göre Resistance 3'ün kreatif direktörü Marcus Smith dördüncü oyunu Insomniac'ın yapmayacağını söylemiş. Insomniac artık farklı projelere yönelecek. Peki seri kime emanet edilecek?, bunu yakında öğrenmeyi umuyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler