Resistance 3'ün Brutality İçeriği Ortaya Çıktı

Silahlar oyunun en önemli özelliklerinden
06.12.2011 14:37 Ersin Kılıç


     Insomniac Games geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklama ile Resistance 3 ile ilgili önemli bir duyurunun yakında geleceğini belirtmişti. İşte bu duyuru bugün ortaya çıktı.
 
     Resistance 3'ün yeni içeriğinin duyurusu G4TV'de duyuruldu. Brutality adlı bu içerik paketindeki ana nokta hayatta kalmak olacak. Insomniac Games'ten Ted Price'ın içerik paketini anlattığı bu videoda Brutality'den oynanış görüntülerine şahit oluyoruz.
 
     Metal grubu Mastadon'ın müziği ile çıkışını yapacak olan Brutality içeriği bu haftaki güncelleme ile birlikte PSN'deki yerini alacak. Aşağıdan videosunu izleyebileceğiniz içeriğin fiyatı ise 3.99$ olarak açıklandı.

[DHVIDEO=3670]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Dk önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler