Resistance 3'ün Müzik Bestecisi Belli Oldu

Hepsi sizin Resistance 3 deneyiminizi pekiştirecek müzikleri yaratmak için.
30.06.2011 02:41 Levent Polater


    Insomniac Games'in bu seneye yönelik büyük projelerinden biri olan Playstation 3 exclusive Resistance 3'ün müzik bestecisi bugün yapılan duyuru ile belli oldu.
 
    Resistance 2 soundtracklerini hatırlıyorsanız ve beğendiyseniz bu habere sevineceksiniz, çünkü üçüncü yapımda da besteci değişmiyor. Evet, Boris Salchow'dan bahsediyorum. Resistance 2 ve Ratchet and Clank: A Crack in Time soundtracklerini besteleyen Salchow'un Resistance 3'te de iyi bir iş çıkarması bekleniyor.
 
    1950'de geçen bilim-kurgu temalı FPS oyunumuzun müzikleri Londra'daki Abbey Road Stüdyolarında bir orkestra eşliğinde kaydediliyor. Bu kayıt anlarıyla ilgili bir kaç fotoğraf yayınlanmış. Bunlara sayfanın alt kısmından göz atabilirsiniz.
 
 
 Boris Salchow

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 24 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler