Resistance Yapımcılarının Facebook Oyunu Yayında

24.07.2012 16:55 Talha Aynacı

 
   Ratchet & Clack ve Resistance gibi PlayStation markasına özel geliştirdikleri oyunlarla nam salan Insomniac, özellikle Resistance 3'ün başarılı performansı karşısında satış rakamlarında hayal kırıklığı getirmesiyle farklı yönlere yelken açacağını duyurmuştu.
 
 
 
   Karşınızda bir Facebook oyunu olan Outernauts! RPG türü olan oyunumuzda uzaylı yaratıkları eğitiyor ve savaştırmak temel amaç (Pokemon!).  Keşfedilmeyi bekleyen gezegenler ve yaratık türleri oyunda bizleri bekliyor olacak.
 
   Insomniac patronu Tedd Prince konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Outernauts, Insomniac'ın yeni evreni. İnanıyoruz ki hem bizim hayranlarımız hem de Facebook kullanıcıları açısından uzun soluklu bir yolculuk olacak." dedi. Oyunu denemek isterseniz sizi şöyle alalım. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 13 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler