Resmileşti: Amazon, Twitch'i 970 Milyon Dolardan Satın Aldı!

25.08.2014 23:43 Samet Konuksal


    Son dönemde popülerliğini daha da arttıran oyun yayın sitesi Twitch TV için uzun süredir söylenti haberleri duyuyorduk. Google'ın Twitch'i 1 milyar dolardan satın alacağıyla ilgili haberler okusak da, bunlar sadece söylentide kaldı. Çünkü Twitch TV artık resmi olarak Amazon'a satıldı!
 
    Yapılan açıklamalara göre Amazon, 970 milyon dolarlık büyük bir bedel karşılığında Twitch'i satın aldı. Bundan üç yıl önce kurulan Twitch adına yapılan açıklamalarda sitenin CEO'su Emmett Shear, "Bugün, Amazon çatısı altına girdiğimizi açıklamaktan gurur duyuyorum. Biz Amazon'u seçtik çünkü onlar ekibimize inandı, değerlerimizi ve uzun vadeli planlarımızı paylaştı. Bu işlem sonrasında neredeyse her şeyi aynı tutacağız. Ofisimiz, çalışanlarımız, ismimiz, logomuz ve en önemlisi bağımsızlığımız değişmeyecek. Değişen tek şey, Amazon'un desteğiyle daha iyi bir Twitch servisi olacak." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 10 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 47 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler