Resogun'ın İlk DLC'si 'Heroes' Duyuruldu

09.06.2014 18:26 Samet Konuksal

 
    PlayStation 4'ün çıkış oyunları arasında karşımıza çıkan Resogun, sadece indirilebilir olarak sunulmuştu. Tahmin edilenden çok daha iyi bir sonuç ortaya koyan Resogun'ın ilk DLC'si duyuruldu.
 
    Belirtilenlere göre yeni DLC'nin adı 'Heroes' olacak. Bu DLC'de oyuna iki yeni oyun modu eklenecek. Bu oyun modlarından birisinin adı 'Survival' olacak. Sadece bir tane cana sahip olduğumuz modda yeni düşmanlar da bulunuyor.
 
    Yeni grafiksel efektleri, sesleri bulunduracak DLC'nin çıkış tarihi ve fiyatı henüz bilinmiyor. DLC'nin oyuna yeni Trophy'ler ekleyeceği de belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resogun Platformlar: PS4 VITA PS3 Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler