Respawn Entertainment AAA Savaş VR Oyununu Önümüzdeki Ay Tanıtacak

01.08.2019 19:10 Gazali Çetinkaya

 
Titanfall, Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order geliştiricisi Respawn Entertainment, birkaç senedir Oculus Rift sanal gerçeklik için AAA birinci şahıs savaş oyunu üzerinde çalışıyor ve bu oyunu en sonunda önümüzdeki ay göreceğiz.

Respawn Entertainment tarafından belirtilene göre, oyun 25 - 26 Eylül tarihlerinde Kaliforniya'da düzenlenecek Oculus Connect etkinliğinde tanıtılacak ve etkinliğe katılanlar oyunun demosunu deneyebilecek.
 
Oyunun başlığı, detayları ve çıkış tarihi henüz belli değil fakat Titanfall 3 olmayacağı doğrulandı.

Daha önce yapılan bir açıklamada stüdyonun CEO'su Vince Zampella "Savaşta bir asker olmanın tam olarak gerçekçi bir şekilde tasvir edilmesini istiyoruz. VR'daki savaş deneyimi size bir askerin gerçek savaşta ne yaşadığını daha yakından deneyimleme şansı verecek." demişti ve stüdyonun mühendisi Jon Shiring "Korku ve adrenalin ve öfke" diye eklemişti.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 17 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 54 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler