Respawn Entertainment Eski Çalışanları AAA Oyun Geliştirme Stüdyosu Gravity Well'i Kurdu

11.05.2020 19:09 Gazali Çetinkaya

 
Respawn Entertainment'ın eski çalışanları Drew McCoy ile Jon “Slothy” Shiring, yeni AAA oyun geliştirme stüdyosu Gravity Well'i Los Angeles'ta kurduklarını duyurdu.
 
Belirtilene göre, yeni nesil donanım ve PC'ler için cesur yeni fikirler keşfetmek istiyorlar. Şimdilik gelecek planları hakkında çok fazla bilgi paylaşılmadı.
 
McCoy ile Shiring Mayıs 2010 - Şubat 2020 tarihleri arasında Respawn Entertainment'ta çalıştı. McCoy Titanfall 2 ve Apex Legends bas yapımcılığını; Shiring ise Titanfall, Titanfall 2 ve Apex Legends baş programcılığını üstlendi.

Stüdyo şu anda animasyon, sanat, ses, mühendislik, oyun tasarımı, kalite güvence yöneticisi, insan kaynakları yöneticisi, bilişim teknolojileri müdürü ve ofis yöneticisi pozisyonlarında işe alım yapıyor. Tüm pozisyonlar evden çalışmaya uygun.
 
Stüdyonun resmi websitesini gravitywell.games adresinden ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler