Respawn Entertainment Titanfall 3 Üzerinde Çalışmıyor

05.02.2019 10:35 Gazali Çetinkaya

 
Kasım 2017'de Electronic Arts'ın Respawn Entertainment'ı satın almasından sonra geliştirici ekip yeni bir Titanfall oyunu üzerinde çalıştığını açıklamıştı ve bu oyun herkes tarafından Titanfall 3 olarak yorumlanmıştı. Ancak öyle değilmiş.

Titanfall evreninde geçen oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends'ın dün duyurulmasından sonra Eurogamer'a konuşan yapımcı Drew McCoy Titanfall 3'ü geliştirmediklerini doğruladı.

"Dünya Titanfall 3'ü yaptığımızı düşünüyor ama yapmıyoruz – yaptığımız şey bu [Apex Legends]."

Kotaku'dan Jason Schreier ise stüdyonun sonbahar 2017'de Titanfall 3 üzerinde çalıştığını iddia etti. Belki de Apex Legends Titanfall 3'ün bir oyun modu olarak sunulacaktı daha sonra tek başına oynaması ücretsiz bir oyuna evrildi. Respawn Entertainment bu konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Apex Legends şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin) üzerinde ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 15 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler