Respawn Games, Titanfall 2'nin Yanısıra Yepyeni Bir Seri Geliştiriyor

12.01.2016 23:09 Ömür Gencer


      Titanfall'un arkasındaki firma Respawn Games'in yeni bir Titanfall oyunu geliştirdiğini biliyoruz. Firmanın yayınladığı yeni bir iş ilanıyla Respawn Games'in yeni Titanfall oyununun yanında başka bir oyun daha geliştirdiği ortaya çıktı.
 
      Firma iş ilanında şu açıklamaya yer veriyor: "Titanfall evreninde geçen yeni bir oyunun yanında üçüncü bakış açısına sahip aksiyon/macera serisi (IP'si) oyunu olmak üzere iki yeni oyun için tasarımcılar arıyoruz." 
 
      Ekibin bölüm tasarımcısı aramasına bakarak bu iki yeni oyunun geliştirilme aşamasının henüz başlarında veya ortalarında olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım Respawn Games'ten beklenen bu duyuru ne zaman gelecek? Yeni Titanfall oyunundan beklentilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler