"Respawn'dan Uzun Süre Oyun Beklemeyin"

22.08.2010 10:39 Gökhan Yılmaz

 
     Infinity Ward’un dağılmasının ve Respawn Entertainment’in kurulmasının üzerinden neredeyse beş ay geçti. EA’den partneri olduğu Respawn hakkında yeni açıklamalar geldi. EA’den David DeMartini “Unutmayın ki Respawn’dakiler herşeye sıfırdan başladılar. Stüdyo buldular, mobilyaları satın aldılar, teknolojik ihtiyaçlarını karşıladılar ve ekibe çalışacak insanlar buldular.” şeklinde açıklama yaparak stüdyonun yeni fikirler üzerinde çalışmaya başladığını belirtti.
 
     EA, Infinity Ward’dan ayrılanlara yeni iş olanağı sağlamanın yanı sıra onların aileleri ile yeni bir yere taşınmalarını ve tamamen yeni bir hayata başlamalarını sağlamış.
 
     Diğer yandan Activision hakkında konuşan DeMartini, Activision’ın da, kendilerinin de bu işten kazançlı çıktığını söylüyor. Bu açıklamasını “Elbette EA’nin en iyi olmasını isterim fakat Activision’ın başarısız olmasını da istemem. Bu kötü bir filme gitmek gibidir. Bazen filmler o kadar kötüdür ki, bir süreliğine sinemaya gitmezsiniz çünkü kim çektiyse son gittiğiniz filmden diliniz yanmıştır. Bu nedenle müşterilerin kötü oyunlara para harcamalarını istemem. Onların iyi oyunlar oynamalarını isterim, bu oyun endüstrisi için iyi bir şeydir.” diyerek devam ettirdi.
 
     DeMartini’ye hak veriyorum fakat anlaşılan Respawn’dan yeni bir oyun duyurusu almak için uzun bir süre daha beklemek zorunda kalacağız. Firmanın resmi web sitesinde bile sadece yukarıdaki resimde görülen iş başvuruları için konmuş bir mail adresi bulunuyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler