Respawn'ın Yeni Nesil Oyunundan Sızıntı Var!

06.06.2013 16:34 Samet Konuksal


    Call of Duty serisini ortaya çıkaran isimlerin Activision çatısı altından ayrılarak kurduğu Respawn Entertainment, yeni nesle hazırladığı ilk oyununu uzun süredir geliştiriyor. Şu an için oyun adına resmi bir haber alamasak da, Game Informer cephesinden konuyla ilgili bir sızıntı geldi.
 
    NeoGaf üyelerinin keşfettiği duruma göre Game Informer'ın sanal aboneleri için hazırlanan Android uygulaması, derginin bir sonraki sayısının kapak tasarımını olması gereken tarihten çok daha önce ortaya çıkardı. Bu kapak tasarımında Respawn Entertainment'in yeni oyunu TitanFall'ı görüyoruz.
 
    Oyunun yayınlanan ilk görseline baktığımızda, daha önceki söylentileri doğrular nitelikte bir tema görüyoruz. Sizin, bizim gibi normal insanlar büyük titanlara karşı mücadele veriyor. Bu haberden okuyabileceğiniz söylentinin kaynağı, TitanFall'ın sadece Xbox 360 ve Xbox One için çıkacağını da belirtmişti. Sızıntının ortaya çıkmasını sağlayan kişinin belirttiklerine göre dergideki metinde oyunun Xbox 360, Xbox One ve PC için çıkacağı yazıyormuş. 
 
Daha fazla bilgi ilerleyen saatlerde gelecektir. İşte derginin kapağı;
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 12 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler