Retro City Rampage 1981 Yılının İşletim Sistemi MS-DOS'a Geliyor

30.06.2015 17:21 Ömür Gencer


       Retro City Rampage'ın geliştiricisi Vblank Facebook üzerinden ilginç bir duyuru yaptı. Firma Retro City Rampage'ı pek çoğumuzun unuttuğu bir platform için duyurdu: MS-DOS.
 
      1981'de Microsoft'un geliştirdiği işletim sistemi MS-DOS'a gelecek yapım bu platformda çok fazla sistem istemeyecek. Oyunu MS-DOS üzerinden çalıştırmak için 3.7 MB alana ve 4 MB'lık belleğe ihtiyacınız var. Retro City Rampage'in PC ve Mac sürümüne sahip olan tüm oyuncular oyunun MS-DOS sürümüne de ücretsiz sahip olabilecek.
 
      Retro City Rampage'in MS-DOS sürümünde oyunun diğer platformlarındaki tüm içeriklerin yer alacağı belirtiliyor. Yapımcı ekip oyunu MS-DOS'a portlayarak Retro City Rampage'in sadece sıradan bir retro oyun olmadığı, oyunun gerçekten 1989'da çıkabilecek bir oyun olduğunu göstermeyi amaçlıyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler