Retro El Konsolu Analogue Pocket Mayıs 2021'de Çıkacak, Fiyatı 200 Dolar

27.07.2020 20:35 Gazali Çetinkaya

 
Retro el konsolu Analogue Pocket Mayıs 2021'de çıkışını gerçekleştirecek. 200 dolardan satışa sunulacak konsol 3 Ağustos'ta 18:00'da Analogue Store üzerinden ön siparişe açılacak.

Analogue Pocket 2,780'den fazla Game Boy, Game Boy Color ve Game Boy Advance oyun kartuşunu çalıştıracak ve aynı zamanda opsiyonel kartuş adaptörleri ile Game Gear, Neo Geo Pocket Color ve Atari Lynx gibi diğer sistemleri de destekleyecek.

PlayStation 4'ün konsept sanatçıları tarafından tasarlanan Analogue Pocket 3.5-inch ekran, 615 ppi, LCD ve 1600×1440 çözünürlüğe sahip. Pil süresinin yaklaşık 6-10 saat arasında olduğu belirtiliyor.

Opsiyonel olarak satışa sunulacak dock cihazı Switch'te olduğu gibi konsolu büyük ekrana bağlama imkanı sunacak.

Analogue Pocket ayrıca müzik oluşturmak için synthesizer ve sequencer olarak kullanılabilecek ve MIDI ve Sync kabloları ile PC, Mac ve diğer donanımlara bağlanabilecek.

Daha fazla bilgiye analogue.co/pocket adresi üzerinden göz atabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 20 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler