Retro FPS Oyunu Prodeus'ın Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı

18.09.2022 12:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Bounding Box Software, Prodeus'ın Erken Erişim'den ayrılacağını ve 23 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de gelecek.
 
Oyunun şu anki versiyonu 3-5 saatlik tek oyunculu hikaye sunuyor. Ayrıca tam özellikli seviye editörü ve kullanıcıların oluşturduğu haritaları ve hikayeleri paylaşabilmeleri için topluluk atölyesi içeriyor.

Geliştirici ekip yol haritasını son haline getirmeye çalıştıklarını belirtti. Genel olarak daha fazla hikaye içeriği, yeni canavarlar, silahlar, editör araçları, başarımlar ve çok oyunculu mod desteği planlanıyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/964800/Prodeus/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prodeus Platformlar: PC Geliştirici: Bounding Box Software Dağıtıcısı: Humble Bundle Presents Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler