Retro Studios'un Metroid Serisine İlgisi Hala Çok Yüksek

05.03.2014 08:13 Alkan Adakaner


     Metroid Prime üçlemesi ile Metroid serisine yeniden hayat vermeyi başaran Retro Studios anlaşılan bu seriyi unutamamış. Son olarak Donkey Kong Country Trophical Freeze'i piyasaya süren stüdyo, aynı zamanda yeni bir oyun üzerinde birkaç aydır çalışıyormuş.
 
    Retro Studios'tan Michael Kelbaugh ise Metroid serisinin yeni bir oyununun gelip gelmeyeceği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

    "Metroid Prime serisinin bizden daha fazla hayranı olan bir grup bulamazsınız. Bir gün serinin yeni bir oyunu üzerinde çalışabileceğimiz için mutluyuz. Stüdyomuzda Metroid Prime zamanından kalmış çok istekli elemanlarımız var. Eğer serinin hayranları isterse belki istediklerini elde edebilirler."

    Retro Studios'un şu sıralar üzerinde çalıştığı oyunun ne olduğunu bilemiyoruz, ama yeni bir Metroid Prime oyunuyla karşılaşma ihtimalimiz hiç de az değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid Prime Trilogy Platformlar: Wii Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler