Returnal'ın Yeni Fragmanı Savaş Sistemini Gösteriyor

13.01.2021 18:23 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Housemarque, Returnal için savaş sisteminin gösterildiği yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Geliştirici ekip Returnal'da patlayıcı arcade aksiyon, çok iyi tepki veren kontroller ve mermi cehennemi oynanışını üçüncü şahıs perspektifiyle birleştirmeyi amaçlamış.
 
Roguelike türünde bir yapım. Prosedürel olarak oluşturulmuş ortamlar içerecek ve her öldüğünüzde başa döneceksiniz. Çoğu yetenek ve topladığınız eşyalar kaybolacak fakat hepsi değil. Her döngüde ilerleme kaydetmiş olunacak. 
 
10 ana silah, her birinin üç seviyesi olan 90'dan fazla silah özelliği ve her bir silahın rastgele olarak sunulan alternatif ateş modu ile çok farklı kombinasyonlar yapılabilecek. Yeni silahlar sık sık düşecek olsa da ana karakter bir seferde sadece tek bir silah tutabilecek. Bu yüzden seçiminiz önemli. 
 
Risk ve ödül sistemi. Oyunun dünyasında loot edilebilecek çok sayıda eşya bulunacak ve bunların hepsi faydalı şeyler olmayabilir. Parazit adlı eşyanın hem olumlu hem de olumsuz etkisi olacak. Örneğin maksimum sağlığınızın artması fakat ölen düşmanların arkasında asit havuzu bırakması gibi.
 
Returnal 19 Mart'ta PlayStation 5 için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Returnal Platformlar: Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler