Rian Johnson, Carrie Fisher'ın da Bulunduğu Star Wars Setinden Yeni Fotoğraflar Paylaştı

20.03.2020 12:13 Özgür Eroğlu

 
Star Wars'un son üçlemesi geçtiğimiz yılın Aralık ayında sonlandı ve çoğu izleyici için serinin en kötü filmlerini barındırıyordu. İlk film The Force Awakens her ne kadar fazla eleştirilmese de sonraki iki film hayranları oldukça mutsuz etti.
 
İkinci filmin yani The Last Jedi'ın yönetmeni Rion Johnson da filmin setinden yeni fotoğraflar paylaştı. Fotoğraflarda, çekim aşamasında hayatını kaybeden Leia karakterini canlandıran oyuncu Carrie Fisher da bulunuyor. Fotoğrafların ikinci film için spoiler olabileceğini söyleyelim. 
 
Star Wars: The Last Jedi 2017 yılında yayınlanmıştı ve hayranların seriye olan umutlarını ciddi oranda azaltmıştı. Bahsi geçen Tweet'i ve fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler