Richard E. Grant'in Loki Dizisinde Olacağı Doğrulandı

26.09.2020 12:14 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını öncesinde çekimleri başlayan yeni Marvel dizisi Loki'nin çekimleri ne yazık ki salgın sebebiyle durdurulmuştu. Geçtiğimiz hafta da setten bir görüntü paylaşıldı, sonrasında da çekimlerin başladığı onaylandı.
 
Dizinin tüm oyuncu kadrosu ve konusu hala net olarak belli değil. Son paylaşılan habere göre de dizinin kadrosuna bir isim daha katıldı. Daha önce söylentileri çıkan, birçok başarılı yapımda görev alan başarılı oyuncu Richard E. Grant, Loki'nin dizisinde bulunacak. 
 
Hangi karakteri oynayacağı ne yazık ki belli değil. Eğer bir ertelenme olmazsa Loki dizisinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Net yayın tarihi de ne yazık ki belli değil. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler