Rick & Morty Yapımcısı Yeni Bir Sanal Gerçeklik Oyunu Üzerinde Çalışıyor

24.09.2015 13:46 Ömür Gencer


       Özellikle Rick and Morty adlı çizgi serisinin yaratıcısı olarak tanınan Justin Roiland, oyun sektörüne adım atıyor. Roiland, PC Gamer'a verdiği röportajda yeni bir sanal gerçeklik oyunu üzerinde çalıştığını dile getirdi.
    
        Yapımcının geliştireceği yapım HTC Vive'a özel olacak. Şimdilik oyun hakkında çok fazla detaylara sahip olmasak da Roiland, farklı fikirleri ve konseptleri değerlendirdiğini dile getiriyor. Başarılı çizgi seri Rick and Morty'nin yapımcısının The Stanley Parable gibi başarılı bir oyun üzerinde çalışan William Pugh ile ortak olduğunun altını çizelim.
 
       Bakalım bu projenin altından nasıl bir oyun çıkacak? Son olarak Rick and Morty yapımcısının Dota 2 için bir ses paketi hazırladığını hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HTC Vive Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: HTC Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler