Rick and Morty Rocket League'e Geliyor

29.06.2017 11:38 Gazali Çetinkaya

 
   Rocket League'e 5 Temmuz'da ücretsiz Rick And Morty indirilebilir içeriği gelecek, geliştirici Psyonix websitesi üzerinden duyurdu.
 
   İndirilebilir içerikte Rick ve Morty anteninin yanı sıra arabanın tepesi için Cromulon, Mr. Meeseeks ve Mr. Poopybutthole karakterleri, boyutlararası GB rocket boost ve Sanchez DC-137 tekerlekleri yer alacak.
 
 
 
   Rocket League şu anda PS4, Xbox One, PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda.  
 
   Rocket League bu tatil sezonunda Switch'e de gelecek. Oyunun Switch sürümü farklı özelleştirmeler, oyun için savaş ürünleri ve cross-platform play (Xbox One, Windows 10 ve Steam) özelliklerini içerecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler