Rick and Morty'den Koronavirüs ile İlgili Video Paylaşıldı

21.03.2020 16:25 Özgür Eroğlu

 
Son zamanların en popüler ve başarılı yapımlarından biri olan Rick and Morty'den yeni bir video paylaşıldı. Videonun konusu ise şu sıralar tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını.
 
Tüm yetkililerin Koronavirüs salgını için en iyi önlem tavsiyesi "ellerimizi 20 saniye boyunca su ile güzelce yıkamak". Rick and Morty videosu da tam olarak bununla ilgili. Bahsi geçen videoyu ve Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz.
 
Rick and Morty şu anda bir sezon arasında. Dördüncü sezonun ilk bölümü geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlandı. Dördüncü sezonun devamının ne zaman geleceği ise tam olarak belli değil. Ancak 2020 içerisinde geleceğini biliyoruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler