Rick and Morty'nin 4. Sezon Devam Bölümlerinin İsimleri ve Tarihleri Belli Oldu

15.04.2020 12:08 Özgür Eroğlu

 
Son zamanların popüler ve başarılı animasyon dizisi Rick and Morty'nin 4. sezonu bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda araya girmişti. 10 bölümden oluşacak olan 4. sezonun ilk 5 bölümü geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı, geçtiğimizi günlerde de sezonun geriye kalan 5 bölümü için tarih verilmişti.
 
Rick and Morty'nin 5 bölümden oluşacak sezon devamı 3 Mayıs'ta başlıyor. Geriye kalan bölümlerin isimleri ve tarihleri de belli oldu.
 
Sezonun devamı, her hafta yayınlanacak. 1 haftadan fazla ara vermeyecek. Bölüm isimlerine baktığımız zaman ise popüler yapımlara bir gönderme olduğunu görebiliyoruz. Özellikle 8. bölümün ismini çok beğendim. Bölüm isimleri şöyle:
 
4. Sezon 6. Bölüm - “Never Ricking Morty” 
 
4. Sezon 7. Bölüm - “Promortyus”
 
4. Sezon 8. Bölüm - “Star Mort Rickturn of the Jerri”
 
4. Sezon 9. Bölüm - “Childrick of Mort”
 
4. Sezon 10. Bölüm - “The Vat of Acid Episode”
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler