Rick and Morty'nin 5. Sezonundan İlk Video Yayınlandı, 6. Sezon İçin de Çalışmalara Başlanmış

25.07.2020 15:33 Özgür Eroğlu

 
Son dönemlerin en popüler ve en başarılı animasyon serilerinden biri olan Rick and Morty'nin beşinci sezonundan yeni bir video yayınlandı.
 
Video, Comic-Con 2020 esnasında Rick and Morty için düzenlenen panelde yayınlandı. Videonun sadece çizimlerden ve seslendirmeden oluştuğunu belirteyim. Daha yapımın erken aşamasında olduğu için animasyonlar yapılmamış.
 
Ayrıca serinin yazarları, altıncı sezon için çoktan çalışmaya başladıklarını da açıkladı. Ne yazık ki başak bir ayrıntı bilinmiyor.
 
Rick and Morty'nin beşinci sezonu ile ilgili de pek bir ayrıntı ne yazık ki belli değil. Sadece yayınlanan videoda Marvel'ın vampir avcısı Blade'e bir gönderme ve Rick'in baş düşmanı Mr. Nimbus'u görüyoruz. Ayrıca bir de belli ki bizi bir Atlantis bölümü bekliyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 4 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 5 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 6 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler