Riddick: The Merc Files iOS için Çıktı + Video

Karanlıktan korkmuyorsunuz, öyle değil mi?
20.09.2013 11:01 Alkan Adakaner


     Vin Diesel'in bir süre önce bahsettiği yeni Riddick oyunu beklediğimizden çok daha kısa sürede geldi. Gaming Corps tarafından geliştirilen Riddick: The Merc Files, iphone, iPad ve iPod Touch için 2.99 dolarlık fiyatıyla App Store'da yayınlandı.
 
     Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ve Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena'da çalışmış elemanlar tarafından kurulan Gaming Corps tarafından geliştirilen oyunda duruma göre gizlilik öğeleri ve aksiyon öğeleri önplana çıkacak.
 
     Riddick: The Merc Files'ta paralı askerlere karşı mücadele edecek olan kahramanımız Richard Riddick'i bu defa izometrik kamera açısından yöneteceğiz. Serinin büyük bütçeli ilk iki oyununa karşın The Merc Files'ın iOS'a gelmesi bazı oyuncuları üzebilir, ama Vin Diesel'in de bu projede yer alması umudumuzu arttırıyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Riddick: The Merc Files Platformlar: Mobil Geliştirici: Gaming Corps Dağıtıcısı: Tigon Studios Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler