Ridge Racer 3DS Duyuruldu + İlk Görüntüler

29.09.2010 19:07 Alkan Adakaner


 
    Hemen hemen her konsolun piyasaya çıkış oyunlarından olan Ridge Racer, 3DS'i de atlamadı. Namo Bandai'nin klasik serisi Ridge Racer 3D adıyla karşımıza çıkacak.
 
    Şu an oyunun özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi açıklanmadı, fakat ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı. Aşağıda görebileceğiniz bu görüntüler gerçekten şok edici. Namco konsolun kapasitesinin çok altında olduğuna emin olduğumuz bu "çamur" gibi grafikler ile 3DS sahiplerinin karşısına çıkarsa büyük bir hüsrana uğrayabilir.
 
     İlginçtir ki 3DS'teki bazı oyunlar taşınabilir bir cihaz için mükemmel diyebileceğimiz grafiklere sahipken bazıları da (bkz. Splinter Cell 3DS) böyle kötü grafiklere sahip. Bizce bu "epic fail" grafiklerin tek sorumlusu Namco Bandai.
 
    Çıkış tarihi ile ilgili bilgi verilmeyen oyun 3DS'in piyasaya çıkmasından kısa bir süre sonra raflarda olabilir. Ridge Racer 3D'nin ilk ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ridge Racer 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler