Ridge Racer 3D'de "Drift" Tuşu Olacak

Drift tuşu oyunu daha zevkli yapabilir
23.01.2011 10:02 Alkan Adakaner


     3DS için hazırlanan Ridge Racer 3D için yeni bir özellikle daha duyuruldu. Oyunda "Drift" tuşunun olması bekleniyor. Bu özelliği kullanırken Mario Kart'taki gibi Drift'e girerken bir tuşa basılı tutuyoruz ve Drift'ten çıkarken de o tuştan elimizi çekiyoruz.
 
    Drift tuşunun eklenmesi oyunu daha eğlenceli kılabilir, ama Ridge Racer 3D'nin başarılı olması için de tek başına yeterli değil. Yine de şunu hatırlatmakta yarar var ki Ridge Racer 3D'deki tek yeni özellik bu değil.
 
    Artık 3DS'in kamerasını kullanıp fotoğrafımızı çekebileceğiz ve bu fotoğraf ekranda gözükecek. Tabi 3D görüntü desteğini de unutmamak gerekiyor. Namco Bandai umarız bu defa Ridge Racer fanlarını üzmez ve kaliteli bir oyunla karşımıza çıkar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ridge Racer 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler