Ridge Racer Unbounded Duyuruldu + İlk Video

Ridge Racer bu defa şeytanın bacağını kıracak mı?
05.02.2011 00:46 Alkan Adakaner


     Namco Bandai'nin ünlü yarış oyunu Ridge Racer yeni bir oyunla Playstation 3, PC ve Xbox 360 ekranlarına geliyor. Ridge Racer Unbounded adlı bu oyunun geliştiricisi ise FlatOut serisinden tanıdığımız Bugbear Entertainment oldu.
 
     Oyunun videosu tamamen sinematik görüntülerden oluşuyor ve serinin ünlü ve güzel karakteri Reiko Nagase bu videoda baş rolde bulunuyor. Oyun içi görüntülerin yayınlanmaması üzücü.
 
       Ridge Racer Unbounded'ın Bugbear Entertainment tarafından geliştirilmesi serinin çok farklı bir oyuna sahip olmasını sağlayacak. Zaten Ridge Racer 3D’nin yönetmeni Masamichi Yamazaki de oyunun konseptinden haberdar olsalar da projede yer almadıklarını açıkladı.
 
      2012'de piyasaya çıkacak olan oyunun ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ridge Racer Unbounded Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bugbear Entertainment Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler