Ridge Racer Unbounded Ertelendi

Ridge Raver Unbounded serinin diğer oyunlarından oldukça farklı olacak gibi görünüyor
06.03.2012 11:04 Alkan Adakaner


      Namco Bandai'nin ünlü yarış serisi Ridge Racer belki hiç bir zaman çok popüler olamadı, ama hemen hemen her platformda bu serinin bir oyununu görme şansı yakaladık. Şimdi Batılı geliştiricilere emanet edilen serinin yeni oyunu için biraz daha beklememiz gerekecek, çünkü oyun ertelendi.
 
      Bugbear Games tarafından geliştirilen Ridge Racer Unbounded Mart ayı çıkışına yetişemedi ve oyun belirsiz bir tarihe ertelendi. Yine de yayıncı firma kısa bir süre içinde ayrıntılı açıklama yapacağının sözünü verdi.
 
     Büyük ihtimalle Ridge Racer Unbounded için bir ay kadar daha beklemek zorunda kalacağız. Umarız bu süre içinde oyundaki eksiklikleri giderirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ridge Racer Unbounded Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bugbear Entertainment Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler