Ridge Racer Unbounded'ın Yeni Videosu

Ridge Racer bu defa da şeytanın bacağını kıramayacak gibi görünüyor
12.05.2011 11:12 Alkan Adakaner


     Namco Bandai'nin bir süre önce duyurusunu yaptığı Ridge Racer: Unbounded'ın yeni videosu ortaya çıktı. İlk oyun içi görüntülerin bulunduğu bu video serinin Burnout benzeri bir yapıya doğru kaydığını gösteriyor.
 
      Hız ve yıkım üzerine kurulmuş olan bu videoda grafiklerin pek de iç açıcı olduğunu söyleyemeyeceğiz. Arabaların jölelenmiş gibi parlaması da önceki nesilde modası geçmiş grafik oyunu olarak görülebilir.
 
      Namco Bandai yerine Bugbear Entertainment tarafından geliştirilen RR: Unbounded 2012 yılında PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak. Oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ridge Racer Unbounded Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bugbear Entertainment Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 24 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler