Ridge Racer Vita'da Takım Oyunu Olacak

Oyunun grafikleri beklentileri karşılayamayacak gibi görünüyor
15.10.2011 08:40 Alkan Adakaner

 
     Hemen hemen her konsolun çıkış oyunu olmayı başaran Ridge Racer'ın Vita sürümünde online modlar olacağı açıklanmıştı. Namco Bandai ise bu defa seride ilk defa online takım oyunu (Team Play) seçeneği ekleyeceğini açıkladı.
 
     Ortaya çıkan bilgilere göre oyunda "Planetary League"de 4 takım birbirine karşı yarışabilecek. Takımınız günlük görevlere çıkacak ve arkadaşınızla birlikte adınızı dünya çapında duyurmaya çalışacaksınız.
 
     Online desteğin dışında Ridge Racer Vita'da "Skill Grade" sisteminin de olacağı açıklandı. Bu sisteme göre tek kişilik yarışlarda yapay zekaya veya kendi hayaletinize göre yarışırken yetenek derecenizi takip edebileceksiniz. Böylece yeteneğinizi geliştirmek için daha fazla çaba harcayacaksınız.
 
     3. parti bir firma yerine bizzat Namco Bandai tarafından geliştirilen Ridge Racer Vita umarız zaten az olan beklentilerimizi karşılar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ridge Racer Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler