Rift, Free to Play Oluyor!

14.05.2013 18:19 Samet Konuksal


    MMO dünyasının önemli oyunlarından Rift, iki seneyi aşkın bir süreden beri Pay to Play yani aylık ödeme sistemiyle işleyen bir yapıya sahipti. F2P pazarının yükselişi karşısında yapımcı Trion, bu modele geçme kararını aldı.
 
    Belirtilenlere göre Rift'in kapıları 12 Haziran 2013 tarihinden sonra Free to Play olarak bütün oyunculara açılacak. Bu modele geçişte oyuncular serbestçe oyunun her türlü nimetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Ayrıca, ileride gelecek olan güncellemeler için de ücret istenmeyecek.
 
    Hal böyle olunca akıllara markette satılabilecek 'dengesiz' eşyalar gelse de, görüntü pek öyle değil. Trion'dan gelen açıklamalara göre Rift'in oyun içi marketinde gerçek parayla sadece binekler, boosterlar ve görünüş değiştiren kostümler satılacak. Daha önce Rift'i satın almış kullanıcılar ise 'Patron' üyelik olarak tanımlanacak. Şu an için bu üyeliğin özellikleri tam olarak açıklanmış değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler