Rift İçin Konsol Planları Yapılmıyor

16.07.2013 02:11 Samet Konuksal


    Final Fantasy XIV, The Elder Scrolls Online gibi MMO'lar, yeni nesil konsolları da platformları arasına almıştı. Yeni nesil konsollarda bir MMO akımı görmeye başlasak da, Free to Play piyasasına yeni giriş yapan oyunlardan Rift, bu akıma uymayacağa benziyor. 
 
    Bir röportajda konuşan Rift'in yönetmeni Simon Ffinch, "Gelecekte alacağımız kararlarla ilgili şimdiden açıklama yapamam fakat şu an için konsollarla ilgili bir planımız yok. İlk önce bir köşeye çekilip konsollardaki MMO piyasasını, oyunlara olan ilgiyi gözetlememiz lazım. Sonrasında ise Rift ile ilgili kararlar verebilriiz." sözlerini söyledi.
 
    Bana sorarsanız Rift, Warhammer Online veya World of Warcraft gibi bol 'skill' üstüne kurulan MMO'lar, oynanabilirlik açısından konsol piyasasına pek yanaşmayacaktır. Bunun yerine örneklerde de gördüğümüz gibi The Elder Scrolls Online, Final Fantasy XIV veya FPS türü MMO'lar konsol cephesinde karşımıza çıkacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler