Rigid Force Redux, Xbox One ve Switch İçin Duyuruldu

26.02.2020 19:04 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılıını Headup Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise com8com1'in yaptığı side-scrolling shoot 'em up oyun Rigid Force Redux duyuruldu. Oyun için bir de duyuru fragmanı paylaşıldı.
 
Nintendo Switch ve Xbox One için duyurulan oyunun 2020 yazında yayınlanması bekleniyor. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Rigid Force Redux, sevgi ile yapılmış bir el yapımı klasik side-scrolling shoot 'em up oyunudur. 3 boyutlu modellemeler, etkileyici ortamlar, ayrıntılı efektler ve heyecan verici Synthwave türünden oluşan müzikleri ile türüne yeni bir soluk kazandırıyor.
 
- Modern 3D tasarımlarla klasik bir side-scrolling shoot’em oyunu.
- Kendine has silah ve güçlendirme sistemi.
- Çok sayıda farklı düşman, meydan okuyan bosslar.
- Tamamı seslendirilmeli animasyonlu ara sahneler ile birlikte heyecan verici bir hikaye. 
- Geleneksel Arcade ve Boss Rush oyun modları. 
- Zorlu ama adil bir oyun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rigid Force Redux Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: com8com1 Dağıtıcısı: Headup Games Tür: shoot ’em up Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 39 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 1 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler