RimWorld 1.3 Güncellemesi Ideology Genişlemesini Getiriyor

06.07.2021 10:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Rimworld 1.3 yamasının yapımı on beş ay sürdü. Yama, inanç sistemlerine, sosyal rollere, ritüellere, eski kalıntılara ve kültürler arası etkileşime odaklanan bir içerik ile birlikte gelecek.
 
Hayvanlar daha üretken olacak ancak bazılarının çitle çevrili ağıllarda tutulması ve çiftçileriniz tarafından yönlendirilmesi gerekiyor. Baskınlarla ilgili olarak başarılı bir savunma artık daha zorlu ve ödüllendirici nitelikte olacak. Düşmanlar savunmanızı aşmak için yeni bir saldırı stili kullanacak. Ana girişi kullanmak yerine üssünüzün yanına özel duvar yıkma aletleri ve tüneller yapacaklar.
 
Yeni güncelleme ile karakterlerin özelleştirilmesi adına sakal seçenekleri gelecek. Bu genişleme, yeni bir inanç sistemi oluşturmanıza ve onu koloninizde yaşamanıza olanak tanıyacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RimWorld Platformlar: PC Geliştirici: Ludeon Studios Dağıtıcısı: Ludeon Studios Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler