Rime Kasım'da Switch'e Geliyor

03.08.2017 19:40 Gazali Çetinkaya

 
   Dağıtıcılar Grey Box ile Six Foot ve geliştirici Tequila Works tek oyunculu bulmaca macera oyunu Rime'ın Switch çıkış tarihini duyurdu.
 
   Rime 14 Kasım'da Kuzey Amerika'da, 17 Kasım'da Avrupa'da Switch için çıkacak.
 
   Oyun dijital olarak $29.99 / €34.99 / £29.99, kutulu olarak $39.99 / €44.99 / £39.99 fiyatlar ile satışa sunulacak. Kutulu sürümde ana oyunun yanı sıra soundtrack için dijital indirme kodu bulunacak.
 
   Rime'da genç bir adam olarak, şiddetli bir fırtınanın ardından gözlerini gizemli bir adada açıyorsun. Vahşi hayvanları, kimsenin bilmediği harabeleri ve adeta seni kendine çeken dev bir kule görüyorsun. Sahip olduğun tek silahın akıl ve iraden, bir de sana rehberlik eden bir tilki. Bu bilinmezlerle dolu adayı keşfetmek, o kulenin tepesine çıkmak ve onun sıkı korunan gizemini açığa çıkarmak zorundasın.
 
   Rime şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rime Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tequila Works Dağıtıcısı: Grey Box Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler