Riot Games, 2020 Kampus Elçileri'ni Duyuruldu

24.09.2020 00:02 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games, 2020 Kampüs Elçileri'ni duyuruldu.
 
     Kampüs Elçileri programına Türkiye’nin dört yanındaki 170 üniversiteden, 1500’ün üzerinde başvuru gerçekleşti. Her bir başvuruyu titizlikle değerlendirdiğini belirleyen Riot Games, 2020 Kampüs Elçileri'ni resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
 
2020 Kampüs Elçileri'ne Buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
"Riot Kampüs Elçileri programı nedir?

     Üniversite öğrencileri, Türkiye’deki geniş LoL topluluğunun önemli parçalarından. Bu kapsamda üniversitelerde League of Legends ve espor ile ilgilenen oyuncularımıza destek olarak oyun deneyimini geliştirmek de bizim için aynı oranda önem taşıyor. Riot Kampüs Elçileri, üniversitelerde belirlenmiş elçiler ile birlikte çalışarak bunu yapmamıza olanak kılan bir program.
 
     Bizimle işbirliği yaparak espora ve okuduğu üniversitenin League of Legends topluluğuna katkıda bulunacak, bu heyecan verici deneyimi okulunun Riot ile birlikte çalışan tek temsilcisi olarak yaşayacak elçiler neler mi yapacak? Riot Games ile iletişim kurarak üniversitelerinin sesi olacaklar, turnuva organize edecekler ve etkinlikler düzenleyecekler."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 26 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler