Riot Games Dövüş Oyunu Yapıyor

03.08.2019 00:42 Özgür Eroğlu

 
League of Legends'ın yaratıcısı Riot Games, dövüş oyunu yapıyor. 
 
League of Legends geliştiricisi Riot Games, Riot'ta da çalışan Evo dövüş oyunu turnuvasının kurucu ortağı Tom Cannon'a göre habersiz bir dövüş oyunu üzerinde çalışıyor. Cannon, Evo muhabiri Rod “Slasher” Breslau tarafından tespit edildiği gibi röportaj sırasında gelişmeyi doğruladı.
 
 “2016'da, Riot ile güçlerimizi birleştirdiğimizde, bir süre deliğe gireceğimizi söyledim,” dedi Cannon, “ve insanların belki de en kötüsüne gizlice girmelerine izin vermek istiyorum. Riot için bir dövüş oyunu üzerinde çalıştığımızı doğrulayabiliyorum.”
 
Riot Games, 2016 yılında kardeşi Tony Cannon ile kurduğu Cannon'ın eski stüdyosu Radiant Entertainment'ı satın aldı. Radiant, birebir dövüşlerde savaşan dev robotlar içeren Rising Thunder adlı bir PC dövüş oyunu üzerinde çalışıyordu. Diğer dövüş oyunlarında görülen karmaşık hamle girişlerine basitleştirilmiş bir yaklaşım izlemişti.

Riot'un bir dövüş oyunundaki çalışması yoğun bir şekilde rivayet edilirken, geliştirici resmen yeni bir proje açıklamamış ya da eski Radiant Eğlence ekibinin stüdyodaki çalışması hakkında herhangi bir bilgi vermemiştir. Önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgiler çıktıkça sizlere ileteceğiz.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler