Riot Games Mart Ayında Türkiye'ye Açılıyor

18.02.2012 00:02 Samet Konuksal


     Riot Games, Mart 2012’de Türkiye ofisinin açılacağını duyurdu. Türkiye ofisi, League of Legends oyununu Türkiye pazarına sunarak, hızla gelişmekte olan oyun sektörüne yerel bir ekiple destek vermeyi amaçlıyor.

     Kişisel bilgisayarlarda en popüler oyunlardan biri olan League of Legends, PC oyunculuğunu ve oyun meraklılarının çevrimiçi oyunlara bakışını yeniden şekillendirdi. League of Legends oyununu geliştirip yayımlayan, Game Developer dergisinin ‘En İyi 30 Oyun Geliştirici’ listesinde yer alan ve ‘çevrimiçi oyun hizmeti’ alanında öncü bir firma olan Riot Games, hem sektördeki diğer firmaların (Game Developers Conference-Oyun Geliştiricileri Konferansı ‘En İyi Yeni Çevrimiçi Oyun’ ödülü) hem de dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncunun büyük beğenisini kazandı.

     Riot Games’in Türkiye Ülke Müdürü olarak görevlendirdiği Hasan Çolakoğlu, otuz yıla yakın bir süredir oyunlara gönül vermiş bir isim. On altı yıldır bilişim sektöründe yöneticilik yapan Çolakoğlu, son 9 yıldır aldığı görevlerle Türkiye’de video oyun sektörünün gelişimi için çalışıyor.

     League of Legends, Riot Games’in ilk oyunu. Oyunun yayımlandığı ilk günden bu yana, çok oyunculu oturumlar halinde oynanan ve rakip takımlara karşı verilen mücadelelere katılan oyuncu sayısı ise, otuz milyonun üzerinde. Her gün dört milyonu aşkın oyuncu, League of Legends’ın sunduğu eğlencenin keyfine varıyor. Daha fazla bilgi için lütfen www.leagueoflegends.com adresini ziyaret edin.

Riot Games Inc. Hakkında:
Riot Games doğrudan tüketiciye ulaşan kaliteli çevrimiçi oyunlar geliştiren ve yayımlayan bir firmadır. 2006 yılında kurulan şirket, Ekim 2009’da azılı oyun meraklılarını hedefleyerek piyasaya sürdüğü League of Legends oyunu ile ücretsiz oyun pazarında geliştirici ve yayımcı olarak küresel bir lider konumuna gelmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen www.riotgames.com adresini ziyaret edin.
 
Basın Duyurusu

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 170 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler