Riot, Yayıncılar İçin Telifsiz Albüm Yayınladı

05.07.2021 15:44 Umut Tandoğan

 
 
Riot Games, çevrimiçi içerik oluşturucular için tasarlanmış, telif hakkı olmayan bir lo-fi müzik albümü çıkardı. Sessions: Vi başlıklı 37 parçadan oluşan albüm, yayıncılara, sanatçılardan veya yayıncılardan telif hakkı iddialarına maruz kalma korkusu olmadan canlı yayınlar sırasında çalabilecekleri müzik içeriğine sahip.
 
Albüm ücretsiz olarak dinlenebilir ve Spotify, Apple Music ve YouTube'da kullanılabilir. Albüme ulaşmak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Riot Games Hakkında:
 
Riot Games 2006 yılında oyunlar geliştirmek, yayınlamak ve desteklemek amacıyla kuruldu. 2009 yılında yayınlanan ilk oyun League of Legends, dünya çapında beğeni topladı. LoL o günden bu yana dünyanın en çok oynanan PC oyunu oldu ve esporun kısa sürede gösterdiği büyük gelişimin yolunu açtı.

LoL ikinci on yılına adım atarken, oyunu geliştirmeye devam eden Riot Games şirketi, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift gibi oyunları da hayranlarına sundu.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler