Rise of Incarnates 8 Ağustos'da Beta Sürümüne Giriyor

26.07.2014 16:34 Ömür Gencer

 
       Tekken ve SoulCalibur gibi oyunlarla karşımıza çıkan yapımcı Bandai Namco bildiğiniz gibi Rise of Incarnates adlı free-to-play dövüş oyunu geliştirmekte. San Diego Comic Con'da konuşan yapımcılar Rise of Incarnates'in beta sürümüne gireceğini duyurdu.
 
       PC'ye özel olan Rise of Incarnates'in beta sürümü 8 Ağustos'ta başlayacak ve 10 gün sürecek. Beta başladığında oyunun karakter listesinde Mephistopheles, Lilith, Grim Reaper ve Ares yer alacak. Beta'da yer alan tek harita da New York olacak. 13 Ağustos'ta betaya Paris haritasının ve bir yeni karakterin ekleneceği belirtiliyor.
 
       Oyunun beta sürümünde karakterinizin gücünü artıracak veya görünümünü değiştirecek satın alınabilir içerikler de yer alacak. Rise of Incarnates'in alfa'dan sonra daha gelişmiş yapay zekaya sahip olduğu, daha fazla çözünürlük ayarı ve daha iyi eğitim bölümü bulundurduğu belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of Incarnates Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler